CENOVÁ MAPA PŮDY odpověděla již na 1.000.000 dotazů.

Společnost FARMY.CZ oznamuje, že aplikace CENOVÁ MAPA PŮDY od spuštění stránek v prosinci 2016 odpověděla již na neuvěřitelných 1.000.000 dotazů uživatelů na tržní cenu zemědělské půdy v konkrétní lokalitě. CENOVÁ MAPA PŮDY je internetová aplikace s jejíž pomocí si každý vlastník půdy může jednoduchým způsobem a zdarma zjistit pravděpodobnou tržní cenu půdy v zadaném katastrálním území. Tato aplikace tak přispívá k vyšší informovanosti vlastníků půdy o reálné situaci na trhu s půdou.

Cenová mapa půdy se za více než 4 roky provozu stala vyhledávanou stránkou nejen pro vlastníky zemědělské půdy, ale i investory, znalce a banky. Cenová mapa v maximální možné míře odráží obecnou úroveň tržních cen v jednotlivých katastrálních územích. Na kvalitě poskytovaných informací trvale pracujeme a poskytovaná data jsou pravidelně aktualizována.

O kvalitě dat svědčí i skutečnost, že po celou dobu provozu docházelo k opakovaných pokusům o vykradení celé databáze cen automatickým dolováním dat. Z tohoto důvodu jsme museli přistoupit k omezení dosud zcela volného přístupu k poskytovaným údajům o cenách. Nově budou ceny z databáze zasílány uživateli na zadanou emailovou adresu. Data budou i nadále poskytována zdarma.

Aplikaci naleznete na adrese www.CENOVA-MAPA-PUDY.cz.

Společnost FARMY.CZ již OD ROKU 2004 let pomáhá, radí a poskytuje informace vlastníkům zemědělských nemovitostí a farem. Tržní cenu lze při prodeji dosáhnout zejména při profesionální prezentaci nabídky na trhu. Pokud je o prodeji půdy jednáno jen s jedním nebo málo zájemci, je možnost dosažení skutečné tržní ceny výrazně nižší.

NABÍDKY E-MAILEM

Přihlaste se k zasílání novinek emailem

E-mailová adresa

podrobné nastavení

PŘIHLÁSIT ODBĚR
* přihlášením vyjadřujete souhlas se zasíláním nabídek farem k prodeji v souladu se zákonem č. 480/2004 Sb. Zadaná adresa nebude využita k žádným jiným účelům a zasílání můžete kdykoliv zrušit.

KONTAKTY

FARMY.CZ
Puškinovo náměstí 681/3
160 00 Praha 6

e-mail: praha@farmy.cz
tel.: +420 220 922 711 (9-16 h)

Facebook

Podporujeme

dobrý anděl Nadační fond pro autismus Zdravotní klaun